Carlige de remorcare

Reduceri

Produse interesante

Cutii Portbagaj

Gama de  cutii de portbaj include o calitate dovedită de clasă mondială de la compania THULE, dar și cutii de acoperiș mai accesibile cutii de portbaj de la producătorul Slovac Northline, care, totuși, sunt mult mai aproape de cele mai bune din lume de la compania THULE în ceea ce privește designul, prelucrarea și de asemenea materialele...

 Mai multe

Gama de  cutii de portbaj include o calitate dovedită de clasă mondială de la compania THULE, dar și cutii de acoperiș mai accesibile cutii de portbaj de la producătorul Slovac Northline, care, totuși, sunt mult mai aproape de cele mai bune din lume de la compania THULE în ceea ce privește designul, prelucrarea și de asemenea materialele folosite. Pentru clienții mai puțin pretențioși, oferim cutii portbagajale mărcii poloneze TAURUS, care oferă și un confort bun pentru utilizator în categoria lor de preț.

Alege o subcategorie:
  • După lungime

    Cutii de acoperiș de la diverse mărci precum THULE, Northline, Taurus și altele, sortate după lungime. Fie că aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi caseta de acoperiș potrivită.

  • După marcă

    Cutii de portbagaj de la diverse mărci precum THULE, Hapro,Northline, Taurus și multe altele, sortate după marcă. Fie că aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi cutia portbagaj potrivită.