Carlige de remorcare

Reduceri

Produse interesante

După marcă

Cutii de portbagaj de la diverse mărci precum THULE, Hapro,Northline, Taurus și multe altele, sortate după marcă. Fie că aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi cutia portbagaj potrivită.

Alege o subcategorie:
  • TAURUS

    Cutii portbagaj marca TAURUS cu un design modern la un preț rezonabil. Fie că aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi cutia portbagaj potrivită.

  • HAPRO

     Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

  • THULE

    Cutii portbagaj marca THULE cu un design modern la un preț rezonabil. Fie că aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi cutia portbagaj potrivită.