BUZZRACK Eazzy 3

BUZZRACK Eazzy 3

BUZZRACK Eazzy 3 este un suport de biciclete foarte bine proiectat, inteligent, sofisticat și un raport calitate-preț foarte bun.Este foarte usor de pliat,cea ce ajuta la ridicarea,transportul usor in portbagajul masinii.Suportul pentru 3 biciclete.

More details


În stoc

Total: 1 975,01 RON
(cu TVA)


Informații

BUZZRACK Eazzy 3 este un suport de biciclete foarte bine proiectat, inteligent, sofisticat și un raport calitate-preț foarte bun.

Prezentarea produsului:

https://www.youtube.com/watch?v=KOdZNkIn8C4

Calitatile  de bază

Uşor! Eazzy 3 este foarte ușor de pliat, ceea ce facilitează ridicarea, transportul ușor, montarea ușoară, depozitarea ușoară în portbagajul mașinii atunci când plecați la plimbare.Se pliază pentru depozitarea în mașină acest lucru este cu adevărat util, deoarece deteriorarea suporturilor ,carligelor de remorcare din parcări de la alte vehicule poate fi o problemă. Un suport cu

bară de tractare vă va face aproape sigur mașina mult prea lungă pentru un loc de parcare standard.

Mai multe detalii despre pliere

 Eazzy 3 este ușor de transportat, ușor de montat și îndepărtat și ușor de depozitat. Părțile metalice sunt din oțel, nu din aluminiu și cântăresc cea mai bună parte de 17 kg,se simte mult mai ușor decât acesta și nu ar trebui să existe nicio presiune pe spate atunci când îl mutați și îl montați. Majoritatea suporturilor pentru roți de 3 biciclete sunt relativ foarte incomode și greu de manevrat în comparație cu Eazzy 3.

BUZZ EAZZY 3 poate fi atașat la orice carlig de remorcare fără a folosi unelte. . Blocați suportul pe dispozitivul de remorcare. Mecanismul de prindere a dispozitivului de remorcare îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.


Caracteristicile cheie ale lui Eazzy 3


-Asamblare: Eazzy 3 este livrat complet asamblat, cu excepția luminilor care sunt atașate cu doar 1 șurub pe fiecare parte (ceea ce face ca aceste lumini să fie deosebit de ușor de înlocuit dacă sunt deteriorate) și există 1 șurub pentru suportul plăcuței de înmatriculare


suport eazzy 3


-Montarea pe mașină: Montați Eazzy 3 în stare pliată, ceea ce vă lasă cu tot spațiul de care aveți nevoie pentru a lucra la sistemul de fixare a bilei de remorcare. 

-Suporturi pentru roti de bicicleta

Suporturile pentru roți sunt potrivite pentru toate ampatamentele, chiar și pentru bicicletele pentru copii foarte mici.

-Curelele de ancorare sunt suficient de lungi pentru a înconjura în siguranță jantele și mai largi.

-Suporturile pentru cadrul bicicletei sunt rotative la 360º, datorită cărora se adaptează la orice formă a cadrului bicicletei.

-Curea de strângere a suportului cadru de bicicletă

Cureaua de strângere a suportului pentru cadrul bicicletei cu crichet fixează ferm și sigur cadrul bicicletei pe suportul pivotant al suportului.

-Acces la portbagajul mașinii

Suportul, chiar și în cazul bicicletelor, este perfect echilibrat și, atunci când este pliat, oferă un acces suficient de larg la portbagajul mașinii.

suport eazzy 3-2

-Pachetul include o frânghie de blocare care fixează bicicletele pe suport împotriva manipulării nedorite.

-Rampă uşoară

-Suportul este echipat cu o rampă de lumină completă și o mufă de 13PINI.

suport 13 pini

-Coborârea suportului în timpul depozitării

-Suportul poate fi pliat la dimensiuni compacte de 25 x 75 cm, pe care le veți aprecia atunci când depozitați sau transportați în portbagajul unei mașini. Odată pliat, suportul este asigurat cu o încuietoare solidă.