BUZZRACK Eazzy 4

BUZZRACK Eazzy 4

BUZZ EAZZY 4 este conceput pentru a transporta 4 biciclete. Un suport de remorcare de încredere, cu un design elegant, la un preț accesibil. Este echipat cu o rampă de lumină completă cu o mufă de 13PINI. Poate fi montat pe orice dispozitiv de remorcare și oferă o capacitate de încărcare de până la 60 kg.

More details

În stoc

Total: 2 469,10 RON
(cu TVA)


Informații


BUZZ EAZZY 4
este conceput pentru a transporta 4 biciclete. Un suport de remorcare de încredere, cu un design elegant, la un preț accesibil. Este echipat cu o rampă de lumină completă cu o mufă de 13PINI. Poate fi montat pe orice dispozitiv de remorcare și oferă o capacitate de încărcare de până la 60 kg. Greutatea maximă a unei biciclete este de 15 kg / 2x20 + 20 kg. Când nu este utilizat, suportul poate fi pliat în dimensiuni compacte.

Prezentarea produsului:

https://www.youtube.com/watch?v=WVjVs33bZvw


Suportul de biciclete este omologat.


Mecanism de prindere pentru echipamentul de remorcare.



BUZZ EAZZY 4
poate fi atașat la orice carlig de remorcare fără a folosi unelte. Blocați suportul pe carligul de remorcare. Mecanismul de prindere a dispozitivului de remorcare îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.

Caracteristici :


-Suporturi pentru roti de bicicleta

Suporturile pentru roți sunt potrivite pentru toate ampatamentele, chiar și pentru bicicletele pentru copii foarte mici.


-Curelele de ancorare
sunt suficient de lungi pentru a înconjura în siguranță jantele și mai largi.

suporturi 4-2

-Suporturi pentru cadru de biciclete

Suporturile pentru cadrul bicicletei sunt rotative la 360º, datorită cărora se adaptează la orice formă a cadrului bicicletei.


-Curea de strângere a suportului cadru de bicicletă

Cureaua de strângere a suportului pentru cadrul bicicletei cu crichet fixează ferm și sigur cadrul bicicletei pe suportul pivotant al suportului.

-Acces la portbagajul mașinii

Suportul, chiar și în cazul bicicletelor, este perfect echilibrat și, atunci când este pliat, oferă un acces suficient de larg la portbagajul mașinii.

eazzy 4

-Pachetul include o frânghie de blocare care fixează bicicletele pe suport împotriva manipulării nedorite.

-Rampă uşoară

Suportul este echipat cu o rampă de lumină completă și o mufă de 13PINI.

13 pini suport

-Compoziția suportului de biciclete în timpul depozitării

-Suportul poate fi pliat în dimensiuni compacte de 25 x 70 cm, pe care le veți aprecia atunci când depozitați sau transportați în portbagajul unei mașini. Odată pliat, suportul este asigurat cu o încuietoare solidă.

-Pentru a securiza suportul de biciclete BUZZ EAZZY 4, trebuie menținută o distanță de 65 mm de la centrul dispozitivului de remorcare până la spatele vehiculului.