BUZZRACK E-Hornet 3

BUZZRACK E-Hornet 3

E-Hornet 3, foarte bine proiectat, simplu și solid, pentru biciclete electrice grele. Suporturile late pentru roți vă permit să montați cele mai comune dimensiuni de biciclete și anvelope. Proiectat pentru a transporta 3 biciclete.

More details

În stoc

Total: 2 180,03 RON
(cu TVA)


Informații


Suport pentru biciclete E-Hornet 3, foarte bine proiectat, simplu și solid, pentru biciclete electrice grele. Suporturile late pentru roți vă permit să montați cele mai comune dimensiuni de biciclete și anvelope. Proiectat pentru a transporta 3 biciclete.

Poate fi montat pe orice dispozitiv de remorcare si ofera o capacitate de incarcare de 60 kg. Greutatea maximă a unei biciclete este de 30 kg.

E-HORNET 3 se așează sus pe echipamentul de remorcare, suficient de departe de retardoarele de decelerare și alte pericole, cum ar fi rampe.

Sarcina maximă admisă este determinată de sarcina maximă a dispozitivului de remorcare. Înainte de a utiliza suportul pentru biciclete, trebuie să verificați dacă nu l-ați depășit.

Mecanism de prindere pentru echipamentul de remorcare.

E-Hornet 3 poate fi atașat la orice dispozitiv de remorcare fără a folosi unelte. Blocați suportul pe dispozitivul de remorcare. Mecanismul de prindere a dispozitivului de remorcare îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.

ehornet
Caracteristici

Suporturi pentru roti de bicicleta

Curelele lungi cauciucate pentru roți țin anvelopele de până la 4” lățime; trageți pentru a strânge și eliberați cu eliberare rapidă.

Distanța dintre suporturile individuale (șine) este de 20 cm (măsurată de la centrul canelurii).

Suporturi de blocare a cadrului de bicicletă

Suporturile pentru cadru bicicletei montate pe un maner fix pot aluneca pe acesta, adaptandu-se astfel la orice forma a cadrului bicicletei.

Acces la portbagajul mașinii

Suportul, chiar și în cazul bicicletelor, este perfect echilibrat și, atunci când este pliat, oferă un acces suficient de larg la portbagajul mașinii.

Rampă uşoară

Suportul este echipat cu o rampă de lumină completă și o mufă de 13PINI.

suport cu 13 pini

Coborârea suportului în timpul depozitării

Este posibil să pliați mânerul în poziție orizontală pe suport pentru o mai bună depozitare.

Pentru a fixa E-Hornet 3, sprijiniți o distanță de 65 mm de la centrul dispozitivului de remorcare până la spatele vehiculului.