BUZZRACK E-Scorpion 2

BUZZRACK E-Scorpion 2

BUZZ E-SCORPION 2 este cea mai bună alegere. Capacitate mare de încărcare, complet pliabil, ușor de utilizat, cu o mare stabilitate, durabilitate și simplitate în design. Proiectat pentru a transporta 2 biciclete.

More details


În stoc

Total: 2 494,99 RON
(cu TVA)


Informații


Dacă doriți să transportați biciclete grele, precum MTB sau E-bike,

scorpion 2

BUZZ E-SCORPION 2 este cea mai bună alegere. Capacitate mare de încărcare, complet pliabil, ușor de utilizat, cu o mare stabilitate, durabilitate și simplitate în design. Proiectat pentru a transporta 2 biciclete.

Transportorul BUZZ E-SCORPION 2 a câștigat 3 premii „EDITORIAL TIP” la testele revistelor germane BIKE, MY BIKE și E-MTB pentru cel mai bun portbiciclete la raport preț/performanță!

Poate fi montat pe orice dispozitiv de remorcare și oferă o capacitate de încărcare de până la 60 kg. Greutatea maximă a unei biciclete este de 30 kg.

Sarcina maximă admisă este determinată de sarcina maximă a dispozitivului de remorcare. Înainte de a utiliza suportul pentru biciclete, trebuie să verificați dacă nu l-ați depășit.

BUZZ E-SCORPION este disponibil și pentru 1 bicicletă.


Caracteristici


-Mecanism de prindere pentru echipamentul de remorcare.

scorpion2-1

-E-SCORPION 2 poate fi atașat la orice dispozitiv de remorcare fără a folosi unelte. Blocați suportul pe dispozitivul de remorcare. Mecanismul de prindere a dispozitivului de remorcare îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.

-Suporturi pentru roti de bicicleta

Suporturile roților sunt echipate cu curele.Două puncte pentru roata din față și un punct pentru roata din spate. Curelele sunt suficient de lungi pentru a înconjura în siguranță jantele largi.

-Distanța dintre suporturile individuale (șine) este de 30 cm (măsurată de la centrul canelurii).

-Suporturi de blocare a cadrului de bicicletă

Suporturi pentru cadru bicicletei montate pe un maner solid ce poate fi reglat pe inaltime si in acelasi timp suporturile pot aluneca pe acesta, adaptandu-se astfel la orice forma a cadrului bicicletei.

-Acces la portbagajul mașinii

Suportul, chiar și în cazul bicicletelor, este perfect echilibrat și, atunci când este pliat, oferă un acces suficient de larg la portbagajul mașinii.

-Rampă uşoară

-Suportul este echipat cu o rampă de lumină completă și o mufă de 13PINI.

13 pini suport

Compoziția purtătorului în timpul depozitării

-Suportul poate fi pliat în dimensiuni compacte, pe care le veți aprecia atunci când depozitați sau transportați în portbagajul unei mașini. Odată pliat, suportul este asigurat cu o încuietoare solidă și scos fără efort cu ajutorul roților.

-Pentru a fixa suportul de biciclete BUZZ E-SCORPION, trebuie menținută o distanță de 65 mm de la centrul dispozitivului de remorcare până la spatele vehiculului.