Carlige de remorcare

Reduceri

Produse interesante

TOP 4 cadouri de Crăciun care vor surprinde întreaga familie.

Zverejnené : 2020-11-26 16:12:09
Kategórie : Cârlige de remorcare

Nu aveți idei pentru cadoul sub pomul de crăciun?

Nu  știți ce cadou să cumpărați bărbatului, copiilor sau întregii familii? Avem câteva idei pentru dvs. pentru a face o surpriză superbă întregii familiei. În plus, veți evita stresul și nu va trebui să vă gândiți la ce cadouri să cumpărați 2 zile înainte de Crăciun.

#1 Cutie portbagaj marca HAPRO

Îți place să călătorești sau ți-ai dori ceva spațiu suplimentar în mașină?

Această cutie elegantă și spațioasă de portbagaj HAPRO  poate fi un cadou minunat sub pomul de crăciun pentru întreaga familie. Designul cutiilor HAPRO excelează prin aerodinamică și utilizarea excelentă a spațiului, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de vehicule. Această cutie este ușor de deschis și închis în toate condițiile, astfel încât oricine să o poată face cu joacă.

#2 Suport pentru biciclete pe cârlig de remorcare marca THULE

Ești un iubitor al ciclismului sau în timp ce mergi cu bicicleta poți să te relaxezi sau să îți reîncarci energia?

Un cadou impresionant pentru întreaga familie poate fi un suport de biciclete marca THULE pentru cârligul de remorcare a mașini. Deci, poți să-ți iei bicicletele cu tine oriunde te duci! În plus, datorită funcției de înclinare a acestui suport, poți intra cu ușurință în portbagaj, chiar și atunci când bicicletele sunt pe suport.

#3 Suport pentru schiuri marca Menabo Viking

Un echipament esențial pentru schiori? Cu siguranță suportul de schi marca Menabo Viking.

Suport de schi magnetic Menabo Viking pentru transportul a 2 perechi de schiuri inclusiv cele tip carver + bețe, cu sistem de blocare. Ușor, practic și foarte ușor de atașat la acoperișul vehiculului, fără a utiliza alte instrumente.

#4 Bare transversale marca Aurilis

 Aveți nevoie să transportați încărcăturile de construcții cum ar fi țevi de mari dimensiuni?

 

 

Compania franceză Green Valley aduce o categorie  super accesibilă ca preț a bărilor transversale sub marca AURILIS. Bare transversale de la compania AURILIS sunt o alegere excelentă pentru clientul care trebuie să utilizeze în principal pentru transportul încărcăturilor de construcție (țevi, scări etc). Baza de oțel a barei transversale este acoperită cu așa-numita „bandă de cauciuc” care minimizează riscul de a zgâria materialul sau accesoriile transportate.

Zdieľať