Carlige de remorcare

Reduceri

Produse interesante

Ce tip de cârlig de remorcare este cel mai potrivit?

Zverejnené : 2021-03-05 08:38:32
Kategórie : Cârlige de remorcare

Tipuri de cârlige de remorcare

Cârlig de remorcare semidemontabil:

Datorită combinației de calitate și preț excelente, cârlige de remorcare de la compania AUTO-HAK sunt cele mai vândute produse de pe piața din România.

Cârligul de remorcare semidemontabil cu șurub este fixat cu două șuruburi pe corpul cârligului de remorcare, iar principalul său este un preț avantajos.

În România este posibil să montaţi un cârlig de remorcare cu șurub, numai dacă cârligul (bilă) nu interferează cu numărul de înmatriculare al vehiculului. Cârligul (bilă) poate afecta funcționarea senzorilor de parcare. Dacă cârligul (bila) se află în zona de detectare a senzorilor, poate fi recunoscută ca un obstacol la mersul înapoi(maşalier). Dacă vehiculul este echipat cu senzori de parcare, vă recomandăm să montați un cârlig de remorcare demontabil.


Carlig de remorcare demontabil automat:

Sistemul Automat de la firma AUTO-HAK vă garantează demontarea și cuplarea rapidă și simplă a dispozitivului de remorcare, fără utilizarea uneltelor.

Această variantă a cârligelor de remorcare demontabile, dar mai accesibile ca preț, este o variantă ideală, în cazul în care cârlig de remorcare semidemontabil nu vă convine, fie că bila cârligului acoperă numărul de înmatriculare sau din punct de vedere estetic. În schimb, un sistem demontabil vertical vă poate părea inutil sau poate prea scump.

După demontarea cârligului de remorcare (bilei), va rămâne vizibil sub bara de protecție corpul prinderii bilei, ceea ce poate reduce garda de la sol a mașinii (în funcție de bara de protecție a vehiculului).

Cârlig de remorcare demontabil vertical:

Sistemul vertical este o alegere excelentă pentru clienții, la care le pasă designul mașinii lor.

Datorită sistemului click-clack, demontarea / cuplarea bilei vă va lua maxim 30 de secunde. Sistemul vertical este unic prin faptul că păstrează designul original al mașinii. Aceasta înseamnă că niciun element al cârligului de remorcare nu este vizibil atunci când este bila detașată.

În ciuda avantajului demontării simple, nu se pierde nici una din proprietățile necesare, și anume rezistența (indiferent dacă este pe direcția verticală sau orizontală), precum și fiabilitatea. Datorită închiderii cu cheiță, previne furtul produsului atașat (remorcă, suport pentru biciclete), precum și bilei în sine a cârligului de remorcare.

Zdieľať